Άγγελος Πούλος

E-mail: poulos.agg@gmail.com

Τηλ :6932250073

Γιάννης Ρούπας

E-mail: groyp@sch.gr

Τηλ: 6945990525

20-10-2019

27ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Πέμπτης 16-10-2019

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής, την Τετάρτη 16-10-2019, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

Θέμα 1ο

Καταρτίσθηκε προσωρινός πίνακας, δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων, για την πλήρωση θέσης Δ/ντή στο Ειδικό Δ.Σ.ΠΝΑ Ραφήνας.

Θέμα 2ο

Έγιναν τροποποιήσεις τοποθετήσεων εκπαιδευτικών μετά από αίτησή τους.

Θέμα 3ο

Τοποθετήθηκαν οι Συνάδελφοι αναπληρωτές ΕΣΠΑ όλων των ειδικοτήτων σε εναπομείναντα κενά σχολικών μονάδων συμπληρωματικά της Β΄ φάσης, λόγω μη ανάληψης υπηρεσίας αρκετών εκπαιδευτικών αυτής της φάσης.

Στην Ανατολική Αττική, όπως αναλυτικά και επανειλημμένα έχουμε ενημερώσει, υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά, κυρίως σε ολοήμερα. Απαίτηση όλων είναι με την Γ’ ολοκληρωμένη φάση προσλήψεων αναπληρωτών, που πρόκειται να ακολουθήσει, να καλυφθούν όλα τα κενά στο σύνολό τους. Φτάσαμε στα τέλη Οκτωβρίου και πολλά σχολεία αδυνατούν να καταρτίσουν το τελικό πρόγραμμα λειτουργίας τους. Το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του και να καλύψει όλα τα κενά στελεχώνοντας τα σχολεία με Συναδέλφους και όχι να αναλώνεται σε κούφιες δηλώσεις περί «κανονικότητας» και εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στα ΜΜΕ.

Σχετικά :

 

-http://dipe-anatol.att.sch.gr/index.php/p-y-s-p-e/3384-pinakas-dekton-kai-mi-dekton-ypopsifiotiton-gia-tin-plirosi-kenoumenis-thesis-d-nti-tou-eidikou-ds-pna-rafinas

 

-http://dipe-anatol.att.sch.gr/index.php/p-y-s-p-e/3385-anakoinopoiisi-tis-me-ar-37-16-10-2019-praksis-tou-pyspe-anat-attikis-os-symvoylio-epilogis-stelexon-ekp-sis

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ