ΔΗΛΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Των  Αιρετών ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΜΠΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της Α.Σ.Ε.

ΘΕΜΑ : ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΟΣ

Συλλόγους Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

1.« Αλέξανδρος Δελμούζος»,

2. Γλυφάδας ,Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

3.«Κώστας Σωτηρίου»,

4. «Σωκράτης»

Σχετικά με τη διαδικασία επιλογής υποδιευθυντών/τριών στο Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ στις 12/11 & 19/11/18:

Δηλώνουμε  για μια ακόμα φορά ότι  πάγια θέση  μας είναι η μη  συμμετοχή μας σε κάθε μορφή αξιολόγησης.

Η στάση μας στο Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ της 12ης  και 19ης  Νοεμβρίου 2018 και σε όσα ακόμα γίνουν με θέμα τις επιλογές υποδιευθυντών σχολικών μονάδων, είναι αυτή που κρατήσαμε σε κάθε διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης και καθορίζεται από την παραπάνω πάγια θέση μας .

Παραβρεθήκαμε στο Διευρυμένο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 12 και 19 / 11 / 18 και το ίδιο θα κάνουμε  και σε όσα γίνουν με θέμα τις επιλογές   των Υποδιευθυντών των σχολείων ώστε να είμαστε το «αυτί» και το «μάτι» των συναδέλφων, και να τους ενημερώνουμε για κάθε προσπάθεια αυθαιρεσίας από την πλευρά της Διοίκησης.

Σε σχέση με τις τοποθετήσεις των υποδιευθυντών σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση δεν έκανε δεκτές προτάσεις για συναδέλφους που κατατέθηκαν από τους Συλλόγους Διδασκόντων με την αιτιολόγηση ότι δεν συμπλήρωναν ωράριο μόνο στο σχολείο τους.

Υλοποιούμε την πάγια θέση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στην πολιτική που υπηρετούν τα στελέχη της Διοίκησης και ενάντια στην αντιδραστική κρατική αξιολόγηση. Αρνούμαστε να γίνουμε αξιολογητές στην διαδικασία τοποθέτησης των υποδιευθυντών.

Δηλώνουμε ακόμα ότι πέρα από το προσχηματικό αυτής της διαδικασίας και μόνο το γεγονός ότι από τους Συλλόγους των διδασκόντων αποκλείονται οι συνάδελφοι συμβασιούχοι, όπως και ότι αποκλείονται όλοι οι  εκπαιδευτικοί   που   συμπληρώνουν ωράριο   σε   άλλη   σχολική   μονάδα   από   το   να   δηλώσουν   υποψηφιότητα   για υποδιευθυντές θα αρκούσε για να απορρίψει κανείς αυτή την διαδικασία!  

Οι αιρετοί στο ΠΥΣΠΕ  Αν. Αττικής  εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Α. Σ. Ε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΠΟΣ     Τακτικό μέλος ( Τηλ.  6978269331 mail:   trimpos.dimitris@gmail .com

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Αναπλ. μέλος  (Τηλ. 6945375612 mail: panosevaggelou@gmail. com