Παλλήνη: 14-11-2018                                                                           Προς όλους

         Αριθμ.Πρωτ.:   122                                                             τους συναδέλφους μας                     

Απαιτούμε  τη μείωση κατά 50% των ληστρικών επιτοκίων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αλέξανδρος Δελμούζος , δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την συμπαράσταση του, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , οι οποίοι έχουν δάνειο στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και πληρώνουν δυσβάστακτα ποσά σε τόκους , παρά το γεγονός ότι το επιτόκιο των δανείων τους είναι συνδεδεμένο με το επιτόκιο της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας το οποίο έχει μειωθεί σημαντικά εδώ και καιρό .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου:

Απαιτεί τη μείωση κατά 50% των ληστρικών επιτοκίων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που υπερβαίνουν το 5% όταν στις τράπεζες είναι το μισό, ενώ οι δόσεις είναι εξασφαλισμένες καθώς παρακρατούνται από τον μισθό και τη σύνταξη.

Καλεί την ΔΟΕ να αναλάβει τις νομικές και θεσμικές πρωτοβουλίες,  για να ανακουφιστούν οι συνάδελφοι από τα ληστρικά επιτόκια  του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ενός ιδρύματος που αισχροκερδεί εις βάρος των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων .

Όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δελμούζου για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών .

Κάτω τα χέρια από τους μισθούς μας. Κανείς μόνος απέναντι στην κρατική αναλγησία            

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας               

 

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος