ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ.ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/5/24 από 11:30 έως 18:30

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα σχολεία λειτουργούν κανονικά καθώς για άλλη μια φορά το Υ.ΠΑΙ.Θ. δεν μας χορήγησε συνδικαλιστική άδεια για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

                              

Ψηφίζουμε σε τέσσερα εκλογικά τμήματα:

  1. 1.1ο Ε.Τ. στην Παλλήνη Φειδιππίδου 25Α στο παλιό Δημαρχείο ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Γλ. Νερών, Παλλήνης, Πικερμίου και οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε απουσία με άδεια (ανατροφής, μακροχρόνια αναρρωτική κλπ), ολική διάθεση ή απόσπαση σε άλλες υπηρεσίες.
  2. 2.2ο Ε.Τ. στην Παλλήνη Φειδιππίδου 25Α στο παλιό Δημαρχείο ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Γέρακα, Σπάτων, Ανθούσας.
  3. 3ο Ε.Τ. στην Αρτέμιδα, Λ. Βραυρώνος 180 (5η στάση) αίθουσα συνεδριάσεων κοινοτικού συμβουλίου (μπλε παράθυρα) ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία: Αρτέμιδας και Ραφήνας.
  4. 4.4ο Ε.Τ. στη Ν. Μάκρη, Λ. Μαραθώνος 196 Πολιτιστικό Κέντρο Διαλόγου και Τέχνης (μέσα στο χώρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μακρής -πρώην αμερικανική βάση) ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία: Γραμματικού, Κ.Σουλίου, Μαραθώνα, Τύμβου, Ν. Μάκρης, Ανατολής, Αγ. Μαρίνας.

 
 

Ψηφίζουμε με επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, άδεια οδήγησης κλπ)

 

 

Διευκρινίζουμε ότι:

ü όσοι αναπληρωτές έχουν ψηφίσει στις εκλογές για το ΔΣ στις 2/12/23, έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους και είναι ταμειακώς ενήμεροι, επομένως δεν έχουν καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση.

ü Οι ωρομίσθιοι/ιες (Α.Μ.Ω.) συνάδελφοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής συνδρομής.

ü Οι συνάδελφοι μόνιμοι ή αναπληρωτές που εργάζονται σε παραπάνω από μια σχολική μονάδα ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο που ανήκει η σχολική μονάδα που έχουν οργανική ή της πρώτης τοποθέτησης τους.

ü Όσοι συνάδελφοι αναπληρωτές δεν έχουν γραφτεί μέλη του Συλλόγου μπορούν να γραφτούν εκείνη τη στιγμή, πληρώνοντας τη συνδρομή τους (15 ευρώ) στον ταμία ή σε άλλο μέλος του ΔΣ που θα βρίσκεται εκεί και να ψηφίσουν με την απόδειξη είσπραξης που θα πάρουν.

Από το ΔΣ