Παλλήνη:24-1-2022                                                                                             προς

Αριθμ.Πρωτ.: 12                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

.Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της υπουργού παιδείας και η ανυπόγραφη εντολή του διευθυντή εκπαίδευσης , που είχαν ως στόχο να πιέσουν για την υλοποίηση τηλεκπαίδευσης από τις οικίες των εκπαιδευτικών αποδείχθηκαν στην πράξη κενά περιεχομένου !

Η σθεναρή στάση μας και η απόφαση μας να υλοποιήσουμε την τηλεκπαίδευση αποκλειστικά από τις σχολικές μας μονάδες με την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουν , ανάγκασαν τους διευθυντές και τις διευθύντριες να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και είτε να ενημερώσουν τους γονείς που δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης των εκπαιδευτικών στα σχολεία, είτε να ανοίξουν τα σχολεία το πρωί , να προσέλθουν οι εκπαιδευτικοί που είχαν την δυνατότητα, να διαπιστωθεί η αδυναμία να πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση εξαιτίας των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου και να αποχωρήσουν άμεσα, μόλις άρχισαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συνάδελφοι ,

Η τηλεκπαίδευση με κλειστά σχολεία λόγω έντονων καιρικών φαινομένων δεν μπορεί να γίνει   εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης μας στις σχολικές μονάδες . Αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου οι διευθυντές και οι διευθύντριες ενημερώνουν τους γονείς πως δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση από κανέναν εκπαιδευτικό στο σύνολο των σχολείων ευθύνης του συλλόγου μας . Ακόμα και οι ελάχιστοι συνάδελφοι , που για οποιοδήποτε λόγο, έκαναν μάθημα από τις οικίες τους , ενημερώνουν πως αύριο δεν θα κάνουν μάθημα .

Με την ξεκάθαρη στάση μας καταφέραμε να ακυρώσουμε στην πράξη την τηλεκπαίδευση και να αναδείξουμε τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων μας. Τηλεκπαίδευση με κλειστά σχολεία εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων, απλά δεν υλοποιείται !

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                                                Αργυρώ   Γείτονα