Παλλήνη:23-1-2022                                                                                             προς

                             Αριθμ.Πρωτ.: 11                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Η διεύθυνση Ανατολικής Αττικής με ανυπόγραφο mail θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των εκπαιδευτικών. Τηλεκπαίδευση αποκλειστικά από τις σχολικές μας μονάδες με ευθύνη της διεύθυνσης εκπαίδευσης .

Τα σχολεία αύριο και την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση της περιφέρειας εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών .

Με ένα ανυπόγραφο mail η διεύθυνση Ανατολικής Αττικής καλεί τις σχολικές μονάδες να φροντίσουν για την εφαρμογή τηλεκπαίδευσης από την 1η διδακτική ώρα του πρωινού προγράμματος.

Καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν την Δευτέρα 24/1 στις σχολικές μονάδες τους και να υλοποιήσουν την εντολή του διευθυντή εκπαίδευσης. Όλοι και όλες τηλεκπαίδευση από τα σχολεία μας με την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουν !

Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως την ευθύνη της έκθεσης των εκπαιδευτικών στα ακραία καιρικά φαινόμενα τη φέρει αποκλειστικά η διεύθυνση Ανατολικής Αττικής . Ο συλλογος διαθέτει τα νομικά μέσα να σταθεί αρωγός στο σύνολο των μελών του που θα υποστούν την οποιαδήποτε βλάβη , εξαιτίας της εντολής του διευθυντή εκπαίδευσης.

                 Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γεν. Γραμματέας

             Κων/νος Βερέτσος                                                                   Αργυρώ   Γείτονα