Μαρία Σφυρή (τακτικό μέλος): τηλ. 6974319565   mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Γιώργος Γεωργίου (αναπλ. μέλος) : τηλ. 6974846032 mail:gnkgeorg@gmail.com

Μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών και την τοποθέτηση των συναδέλφων μας αναπληρωτών της Α’ φάσης , η καινούρια σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με δεκάδες κενά στην Ανατολική Αττική (περίπου 250) σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης. Στα κενά αυτά προστίθενται τα 220 κενά της παράλληλης στήριξης, τα κενά στα τμήματα υποδοχής ,καθώς δεν έγινε καμία πρόσληψη σε αυτή τη φάση.

Τα κενά αυτά βέβαια δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών μας, αφού υπολογίστηκαν με βάση 25άρια τμήματα, με εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που καλύπτουν το ωράριό τους σε 2 και πλέον σχολεία, χωρίς υπεύθυνο ολοήμερου τμήματος για όλα τα σχολεία.

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
         Α΄ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Β’ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Δάσκαλοι (ΠΕ 70)

44

37
Νηπιαγωγοί (ΠΕ 60)

15

3
Αγγλικών (ΠΕ 06)

12

6
Εικαστικών (ΠΕ 08)

20

10
Φ.Αγωγής(ΠΕ 11)

4

10
Μουσικής(ΠΕ 79)

5

6
Πληροφορικής (ΠΕ 86)

2

8
Θεατρικής Αγωγής(ΠΕ 91)

10

7

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Α΄ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Β’ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Δάσκαλοι

2 (ΣΜΕΑΕ)

                     26 (ΤΕ)

2 (ΣΜΕΑΕ)

                   18 (ΤΕ)

Νηπιαγωγοί

1 (ΣΜΕΑΕ)

                       1 (ΤΕ)

              

                     4 (ΤΕ)

Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί, άμεσα η Β’ φάση προσλήψεων, ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης και τις ειδικότητες, λαμβάνοντας υπόψη και τις άδειες που θα ληφθούν από εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Τουλάχιστον ένας επιπλέον δάσκαλος στη διάθεση κάθε Δημοτικού. Αντίστοιχη διάθεση εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών. Στη διάθεση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αντίστοιχου αριθμού Νηπιαγωγών για τις ανάγκες της Προσχολικής Αγωγής.

Το υπηρεσιακό συμβούλιο να ικανοποιήσει τα αιτήματα θεραπείας και βελτίωσης θέσης των συναδέλφων μας, εφόσον υπάρχουν κενά και πριν τη Β’ φάση προσλήψεων.