Άγγελος Πούλος
E-mail: poulos.agg@gmail.com
Τηλ :6932250073
 
Γιάννης Ρούπας
E-mail: groyp@sch.gr
Τηλ: 6945990525
 
22-2-2019
5ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
 
          Αναγνώριση Μεταπτυχιακών και Μ.Κ
.
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
Η διαδικασία απόδοσης Μ.Κ. και αναγνώρισης μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών έχει καθυστερήσει υπερβολικά από τη Διεύθυνση Αν. Αττικής. Μετά από πολλές ερωτήσεις και παράπονα Συναδέλφων αναπληρωτών θέσαμε το θέμα στη Δ/ντρια Εκπαίδευσης ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πάρει τέλος αυτή η κατάσταση. Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως ο όγκος των αναπληρωτών στην Αν. Αττική είναι τέτοιος, που δημιουργεί μεγάλες καθυστερήσεις σε σχέση και με την υποστελέχωση της Διεύθυνσης. Επίσης, πως στην καθυστέρηση έχει συμβάλλει και η αναστάτωση που έχει προκληθεί με τα απαιτούμενα που ζητούνται, προκειμένου να κατατεθούν οι αγωγές των αναδρομικών. Δυστυχώς χρονοδιάγραμμα δε μας δόθηκε, παρά  μόνο ειπώθηκε πως βρισκόμαστε στο τέλος και η πλειοψηφία έχει πια ολοκληρωθεί.
‘Όπως και να έχει η υπομονή όλων έχει πια εξαντληθεί. Εκτίμησή μας είναι πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα χρειαστεί να φτάσουμε στον Απρίλιο, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το σύνολο των Συναδέλφων.
Καλούμε τους Συλλόγους της Αν. Αττικής να εξετάσουν την κατάσταση και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες.
 
Ενημέρωση για τα κενά
 
Παρακαλούμε τις/τους Συναδέλφισσες/ους Διευθύντριες/ντές Δημοτικών και Προϊστάμενες/ους Νηπιαγωγείων να μας ενημερώσουν για τα κενά που υπάρχουν αυτή την περίοδο στις σχολικές μονάδες. Επίσης, κάθε φορά που προκύπτει ένα κενό ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, παρακαλούμε, παράλληλα με τη Δ/νση να μας ενημερώνουν απευθείας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία, την οποία και θεωρούμε απαραίτητη, ώστε να γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες και να επιλύονται τα θέματα σε πρώτο χρόνο.
 
ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ