Παλλήνη: 4-2-2020                                                          Προς όλους

Αριθμ.Πρωτ.:   17                                                   τους συναδέλφους μας

Καμιά αναφορά από τη Δ.Ο.Ε για αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση στην απόφασή της για τον «Αγωνιστικό σχεδιασμό του κλάδου»

Έκπληξη και προβληματισμό προκαλεί η απουσία κάθε αναφοράς στην αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση στο πρόσφατο κάλεσμά της πλειοψηφίας της Δ.Ο.Ε. προς τους συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. για την πραγματοποίηση κύκλου έκτακτων γενικών συνελεύσεων για τον Αγωνιστικό σχεδιασμό του κλάδου, αν και καθημερινά γίνονται δηλώσεις για το θέμα από κυβερνητικούς παράγοντες και από την Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας.

Η πλειοψηφία της Δ.Ο.Ε. για άλλη μια φορά σιωπά αφήνοντας τον κλάδο απροετοίμαστο απέναντι σε έναν ενδεχόμενο αιφνιδιασμό από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να της κλείνει το μάτι να προχωρήσει στους απρόσκοπτα στους σχεδιασμούς της.

Η πραγματοποίηση Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε ο κλάδος μας, μέσα σε κλίμα συναίνεσης και ενότητας, να διαμορφώσει από τώρα τους τρόπους δυναμικής αντίδρασης όταν γίνει προσπάθεια να υλοποιηθούν τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δελμούζου, για άλλη μια φορά, δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως :

Συνεχίζει να αγωνίζεται και να διεκδικεί την κήρυξη απεργίας - αποχής από την ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ από κάθε μορφή αξιολόγησης του εκπαιδευτικού και της αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος