Πα

Παλλήνη 30-8-2024                                                                                                     προς

Αρ. Πρ.   42                                                                                    όλους τους συναδέλφους

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των ενεργειών του Συλλόγου μας «Αλ. Δελμούζος» βάση της απόφασης του ΔΣ της ΔΟΕ για μαζικές, συλλογικές αιτήσεις προς τις ΔΙ.Π.Ε. για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων του 2021ύστερα από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου μας έχει συλλέξει στοιχεία των νεοδιόριστων αυτής της χρονιάς και έχει διαμορφώσει τη συλλογική αίτηση με βάση το νομικό κείμενο που απέστειλε η ΔΟΕ.

Οι νεοδιόριστοι/ες του έτους 2021 χρειάζεται να υπογράψουν τη συλλογική αίτηση στα ραντεβού που αναφέρονται παρακάτω. Όποιος/α συνάδελφος/ισσα δεν μπορεί τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα, μπορεί να υπογράψει και τη μέρα της κινητοποίησης στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής, όπου και θα καταθέσουμε τη συλλογική αίτηση.

Μέχρι και τη μέρα της κινητοποίησης μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους και άλλοι/ες συνάδελφοι/ες ώστε να συμπεριληφθούν στις συλλογικές αιτήσεις.

Επίσης, τις επόμενες μέρες θα κληθούν να στείλουν τα στοιχεία τους στον Σύλλογό μας και οι συνάδελφοι/ισσες νεοδιόριστοι/ες του 2022, για τους/τις οποίους/ες θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα σε δεύτερο χρόνο (δεν έχει αποσταλεί ακόμα από τη ΔΟΕ το αντίστοιχο νομικό κείμενο).

Ραντεβού για υπογραφή της συλλογικής αίτησης:

Α) τη Δευτέρα 2/9 από τις 10π.μ. έως τις 12:00 στο ΔΣ Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης (Αγίας Μαρίνας 6, Νέα Μάκρη).

Β) την Τρίτη 3/9 από τις 10π.μ. έως τις 12:00 στο 7ο ΔΣ Αρτέμιδος (Τήνου και Καλλιπόλεως, Άγιος Νικόλαος, Αρτέμιδα)

Τηλ επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση: 6945375613 (Ευαγγέλου Παναγιώτης), 6975865700 (Γαλανοπούλου Χαρά)

Την Τρίτη 3/9 στις 13:00 κινητοποίηση στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής, ώστε να καταθέσουμε μαζικά τη συλλογική αίτηση και να απαιτήσουμε να μονιμοποιηθούν εδώ και τώρα όλοι/ες οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/ισσες.

Ο πρόεδρος                          Η γραμματέας

Παναγιώτης Ευαγγέλου