Παλλήνη: 10-8-2021                                                                          Προς όλους

                                                                               Αριθμ.Πρωτ.: 147                                                                             τους συναδέλφους μας

Συνάδελφοι

Για άλλη μια φορά , δυστυχώς, η χώρα μας ζει τον εφιάλτη των δασικών πυρκαγιών. Η κωμωδία που ονομάζεται επιτελικό κράτος , έχει αφήσει στο έλεος του θεού χιλιάδες συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές χωρίς βοήθεια . Οι ήρωες πυροσβέστες , οι εθελοντές ,οι δημοτικοί υπάλληλοι ,αλλά και τα νέα παιδιά της περιοχής χωρίς καμία βοήθεια και σχεδιασμό υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια για να σώσουν τις περιουσίες των πολιτών . Οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι αποθεώνονται στα καλοταϊσμένα κανάλια και μιλούν για επάρκεια πτητικών μέσων , τη στιγμή που η χώρα μας καίγεται εδώ και μια εβδομάδα με ανέμους που δεν ξεπερνούν τα 3 μποφόρ !

Είμαστε σίγουροι πως κανείς πολιτικός δεν θα παραιτηθεί και η συζήτηση θα εξαντληθεί στην κλιματική αλλαγή στις προσωπικές ευθύνες των πολιτών και στην αξιολόγηση των πυροσβεστών !

Εμείς οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου Αλεξάνδρου Δελμούζου , έχουμε βιώσει τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας και της ανικανότητας του κράτους . Οι εφιαλτικές μνήμες από το Μάτι είναι νωπές ακόμα .

Καλούμε τα μέλη μας να συνδράμουν και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια που γίνεται για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα στηρίξουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών .

Επιπρόσθετα περιμένουμε ενημέρωση από τους συλλόγους εκπαιδευτικών των πυρόπληκτων περιοχών για συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας .

                              

                                                            Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο  Γενικός    Γραμματέας

 

                                                  Κων/νος  Βερέτσος                                                                       Σάββας  Σεχίδης