Παλλήνη 26/4/24                                                                                                         Αρ.Πρωτ 31

Τακτική Γενική Συνέλευση

Πέμπτη 23Μαΐου, στις 19:30 στο 1ο Δ.Σχ.Παλλήνης

Εκλογές για αντιπροσώπους στην 93 η Γ.Σ. της ΔΟΕ

Δευτέρα27 Μαΐου, από 11:30 έως 18:30σε τέσσερα Εκλογικά Τμήματα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.Αν.Αττικής « Αλ.Δελμούζος » καλεί τα μέλη του σεΤακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 93 ηΓενική Συνέλευση της ΔΟΕ , όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγουμας.Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 19:30 στο 1ο Δ. Σ. Παλλήνης.Οι Εκλογές για αντιπροσώπους στην 93 η Γ.Σ. της ΔΟΕ θα γίνουν τηνΔευτέρα 27 Μαΐου, από 11:30 έως 18:30 σε αποκλειστικά με δια ζώσης διαδικασίασε τέσσερα Εκλογικά Τμήματα.

Κατάθεση ψηφοδελτίων παρατάξεων-υποψηφίων μέχρι την Τρίτη 21/5 στις 19.00 με μήνυμα ηλ. Ταχυδρομείου την ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου

Τα μέλη μας που εργάζονται σε σχολικές μονάδες ( δημοτικά και νηπιαγωγεία ) του Γέρακα, της Παλλήνης, της Ανθούσας, των Γλυκών Νερών , των Σπάτων και του Πικερμίου ψηφίζουν στα2 εκλογικά τμήματα της Παλλήνης.

Τα μέλη μας που εργάζονται σε σχολικές μονάδες ( δημοτικά , νηπιαγωγεία και ειδικά ) της Αρτέμιδας και της Ραφήνας ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα της Αρτέμιδας,

Τα μέλη μας που εργάζονται σε σχολικές μονάδες ( δημοτικά , νηπιαγωγεία και ειδικά ) της Νέας Μάκρης, του Μαραθώνα, Τύμβου Γραμματικού κλπ ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα της Ν. Μάκρης.

Θα επανέλθουμε με αναλυτικές οδηγίες για τα σημεία που θα είναι δημοτικοί χώροι.

Ο σύλλογος δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να επιλέξουν εκλογικό κέντρο διαφορετικό από αυτό που ανήκει η σχολική τους μονάδα , αρκεί να το δηλώσουν εγγράφως στο mailτου συλλόγου έως τις 23Μάϊου.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από την διεύθυνση Ανατολικής Αττικής ψηφίζουν μόνο με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι , αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ , είτε έχουν καταβάλει την συνδρομή τους ( 30 ευρώ ) με τραπεζική κατάθεση και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης , είτε την ημέρα των εκλογών καταβάλλουν την συνδρομή τους στα μέλη του ΔΣ με μετρητά και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη που θα λάβουν από το μέλος του ΔΣ .

Οι αναπληρωτές συνάδελφοι, είτε έχουν καταβάλει την συνδρομή τους ( 15 ευρώ ) με τραπεζική κατάθεση και ψηφίζουν με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης , είτε την ημέρα των εκλογών καταβάλλουν την συνδρομή τους στα μέλη του ΔΣ και την απόδειξη που θα λάβουν από το μέλος του ΔΣ . Υπενθυμίζουμε πως το σύνολο της συνδρομής τους ( 15 ευρώ ) ο σύλλογος το αποδίδει στην ΔΟΕ

Διευκρινίζουμε ότι όσοι αναπληρωτές έχουν ψηφίσει στις εκλογές για το ΔΣ στις 2/12/23, έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους και είναι ταμειακώς ενήμεροι,επομένως δεν έχουν καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Οι ωρομίσθιοι/ιες συνάδελφοι και συναδέλφισσες απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής συνδρομής .

Οι συνάδελφοι μόνιμοι ή αναπληρωτές που εργάζονται σε παραπάνω από μια σχολική μονάδα ( ειδικότητες ) ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο που ανήκει η σχολική μονάδα που έχουν οργανική ή της πρώτης τοποθέτησης τους.

Οι αποσπασμένοι σε γραφεία καθώς και αυτοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο της Παλλήνης , εκτός αν δηλώσουν μεmail άλλο εκλογικό κέντρο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουνμαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές . Να μη λείψεικανείς και καμία !

Το μοναδικό μας όπλο , απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστεείναι η συσπείρωση στο σωματείο μας .

Συμμετέχουμε μαζικά , αποφασίζουμε για το σχολείο, τη ζωή μας και τηνεργασία μας.

    

                       Ο πρόεδρος                                                                           Η γραμματέας

               

 

                         Παναγιώτης Ευαγγέλου                                                Χαρά Γαλανοπούλου