Μαρία Σφυρή (τακτικό μέλος): τηλ. 6974319565   mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιώργος Γεωργίου (αναπλ. μέλος) : τηλ. 6974846032 mail:ggeorg@sch.gr

Τοποθέτηση αναφορικά με την επικύρωση οργανικών κενών σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής

Στη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/4/2020 μέσω skype, καταψηφίσαμε τα οργανικά κενά των σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, καθώς αυτά δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων μας.

Πάγια θέση μας είναι η οργανική σύνθεση των σχολείων να υπολογίζεται με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Δηλαδή 15 μαθητές στο Νηπιαγωγείο, στην Α και Β Δημοτικού, 20 μαθητές στις υπόλοιπες τάξεις Δημοτικού.

Να υπολογιστούν οι εκπαιδευτικοί του Ολοήμερου. Να δοθούν όλα τα διευθυντικά κενά οργανικά, να δοθεί κάθε θέση που μένει κενή λόγω μετάθεσης ή συνταξιοδότησης, να υπολογιστούν οι αυξημένες ανάγκες σε Ειδική Αγωγή, Τμήματα Ένταξης, Τάξεις Υποδοχής και στην Ενισχυτική Διδασκαλία.

Διεκδικούμε συσπειρωμένοι στα σωματεία μας μόνιμους μαζικούς διορισμούς, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών. Για ένα σχολείο που να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας!

Είμαστε σε ετοιμότητα για το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επαναφορά της τράπεζας θεμάτων, την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών και αντιδραστικές αλλαγές στην δομή και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

2020 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ