ΠΑΛΛΗΝΗ: 10/1/2021

Α.Π. : 104

Προς τους συναδέλφους αναπληρωτές δια των Δ/ντων / Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ»

Παρακαλούμε τους Δ/ντές – Δ/ντριες και τους Προισταμένους- Προισταμένες να προωθήσουν το έγγραφο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των συναδέλφων της μονάδας τους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες ευθύνης του Συλλόγου μας με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ ( μισθοδοτούνται,δηλαδή, από άλλη Δ/νση Π.Ε.) να εγγραφούν ως μέλη στο Σύλλογο μας. Η συνδικαλιστική συνδρομή ανέρχεται στα 30 ευρώ(από τα οποία τα 22 κατατίθενται στη ΔΟΕ και τα 8 παραμένουν στον Σύλλογο). Επειδή οι συνάδελφοι αυτοί μισθοδοτούνται από άλλες Δ/νσεις Π.Ε. και όχι από την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής δεν είναι δυνατή η αυτόματη παρακράτηση της συνδρομής για την εγγραφή τους στο Σύλλογο από τη μισθοδοσία τους και για αυτό θα πρέπει να καταβάλουν το σχετικό ποσό με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  1. Με ηλεκτρονική κατάθεση του σχετικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.

Τράπεζα Πειραιώς , Αριθμός λογαριασμού GR 5601 7200 9000 5009 0701 12804

Στην αιτιολογία γράφουμε: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, συνδρομή συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» σχολικό έτος 2020 -2021. Το καταθετήριο αποτελεί απόδειξη πληρωμής και τεκμήριο εγγραφής μέλλους στο σύλλογο.

  1. Με μετρητά στον ταμία του Συλλόγου Νικολιδάκη Παύλο, τηλ : 6978327691, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 7ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα (Νυμφών 46 Γέρακας) λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη. Ο ταμίας βρίσκεται καθημερινά στο σχολείο του από 10:00 έως 16:00 , αρκεί να υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία.
  2. Με μετρητά στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη. 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σε κάθε περίπτωση η απόδοση της συνδρομής δηλώνει την προσωπική συνειδητή απόφαση του εργαζόμενου να είναι συνδικαλισμένος και να παλέψει συλλογικά για τα δικαιώματά του και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να γίνεται «υποχρεωτικά». Κατανοούμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μελών του συλλόγου μας από την ασκούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, άλλωστε αυτήν τη βιώνουμε όλοι μας, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα χρήματα δε φτάνουν για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε την εξοικονόμηση κάθε ευρώ, αλλά σε μια εποχή που οι επιθέσεις ενάντια στην Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση και στα εργασιακά μας δικαιώματα εντείνονται, οι «υποχρεώσεις μας» απέναντι στην υπηρεσία διαρκώς αυξάνονται και τα δικαιώματα λιγοστεύουν είναι απαραίτητο να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από το σύλλογο μας και τα συνδικάτα και κανείς να μην είναι μόνος και απροστάτευτος σε οποιαδήποτε μορφή αυθαιρεσίας και καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της παιδαγωγικής ελευθερίας στα σχολεία.

Καταβάλλοντας τη συνδρομή μας:

  • Είμαστε μέλη του Συλλόγου και κατά συνέπεια της Δ.Ο.Ε. και της ΑΔΕΔΥ.
  • Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΑΔΕΔΥ , ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε θέματα που άπτονται σε εργασιακά και θεσμικά δικαιώματά μας.
  • Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών της Διοίκησης.
  • Έχουμε την υποστήριξη του νομικού συμβούλου του Συλλόγου μας
  • Έχουμε την υποστήριξη του νομικού συμβούλου της ΔΟΕ.
  • Έχουμε το δικαίωμα ομαδικών δικαστικών προσφυγών μέσω του Συλλόγου.
  • Έχουμε το δικαίωμα άδειας απουσίας για συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου (τις συγκεκριμένες ημέρες δεν κλείνουν τα σχολεία αλλά λαμβάνουν άδεια μόνο οι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου).
  • Αποκτούμε το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθε» στα όργανα του Συλλόγου και της ΔΟΕ.
  • Αποκτούμε την κάρτα μέλους της ΔΟΕ ( μειωμένο εισιτήριο στα θέατρα ) , την ατζέντα του Συλλόγου κτλ

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Kων/νος     Βερέτσος                                                         Σάββας Σεχίδης