ΠΑΛΛΗΝΗ: 10/1/2021

Α.Π. : 104

Προς τους συναδέλφους αναπληρωτές δια των Δ/ντων / Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων 

 

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ

ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ»

 

Παρακαλούμε τους Δ/ντές – Δ/ντριες και τους Προισταμένους- Προισταμένες να προωθήσουν το έγγραφο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των συναδέλφων της μονάδας τους και αφού συμπληρωθεί η αρνητική δήλωση να τη στείλουν στον Σύλλογο.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η συνδικαλιστική συνδρομή (30 ευρώ από τα οποία τα 22 κατατίθενται στη ΔΟΕ και τα 8 παραμένουν στον Σύλλογο) των μελών του Συλλόγου μας, μόνιμων εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και υπηρετούν σε σχολεία ευθύνης μας θα παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία τους σε 6 μηνιαίες δόσεις των 5 ευρώ αρχής γενομένης από τον μήνα Μάρτιο του 2021.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταβάλλουν εφάπαξ το σχετικό ποσό μπορούν να το καταβάλουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

 1. Με ηλεκτρονική κατάθεση του σχετικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.

Τράπεζα Πειραιώς , Αριθμός λογαριασμού GR 5601 7200 9000 5009 0701 12804

Στην αιτιολογία γράφουμε: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, συνδρομή συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» σχολικό έτος 2020 -2021. Το καταθετήριο αποτελεί απόδειξη πληρωμής και τεκμήριο εγγραφής μέλλους στο σύλλογο.

 1. Με μετρητά στον ταμία του Συλλόγου Νικολιδάκη Παύλο, τηλ : 6978327691, e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 7ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα (Νυμφών 46 Γέρακας) λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη. Ο ταμίας βρίσκεται καθημερινά στο σχολείο του από 10:00 έως 16:00 , αρκεί να υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία.
 2. Με μετρητά στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη. 

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο και να παρακρατηθεί η συνδρομή τους από τη μισθοδοσία τους δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν κάποια δήλωση. Αντίθετα οι συνάδελφοι που ΔΕΝ επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη στο σύλλογο παρακαλούμε να μας το δηλώσουν συμπληρώνοντας τη συνημμένη αρνητική δήλωση ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τον εκκαθαριστή της Δ/νσης για να μην προχωρήσει στην παρακράτηση του σχετικού ποσού από τη μισθοδοσία τους.

Παρακαλούμε θερμά τους Δ/ντές – τις Δ/ντριες και τους Προισταμένους- τις Προισταμένες να ενημερώσουν τους συναδέλφους και αφού συγκεντρώσουν τις υπογραφές των συναδέλφων που δεν επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο (στη δήλωση που σας επισυνάπτουμε) να μας την αποστείλουν στο e-mail syllogosdelmouzos@gmail.com μέχρι 29-1-2021.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σε κάθε περίπτωση η απόδοση της συνδρομής δηλώνει την προσωπική συνειδητή απόφαση του εργαζόμενου να είναι συνδικαλισμένος και να παλέψει συλλογικά για τα δικαιώματά του και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να γίνεται «υποχρεωτικά». Κατανοούμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μελών του συλλόγου μας από την ασκούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, άλλωστε αυτήν τη βιώνουμε όλοι μας, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα χρήματα δε φτάνουν για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε την εξοικονόμηση κάθε ευρώ, αλλά σε μια εποχή που οι επιθέσεις ενάντια στην Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση και στα εργασιακά μας δικαιώματα εντείνονται, οι «υποχρεώσεις μας» απέναντι στην υπηρεσία διαρκώς αυξάνονται και τα δικαιώματα λιγοστεύουν είναι απαραίτητο να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από το σύλλογο μας και τα συνδικάτα και κανείς να μην είναι μόνος και απροστάτευτος σε οποιαδήποτε μορφή αυθαιρεσίας και καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της παιδαγωγικής ελευθερίας στα σχολεία.

Καταβάλλοντας τη συνδρομή μας:

 • Είμαστε μέλη του Συλλόγου και κατά συνέπεια της Δ.Ο.Ε. και της ΑΔΕΔΥ.
 • Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΑΔΕΔΥ , ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε θέματα που άπτονται σε εργασιακά και θεσμικά δικαιώματά μας.
 • Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών της Διοίκησης.
 • Έχουμε την υποστήριξη του νομικού συμβούλου του Συλλόγου μας
 • Έχουμε την υποστήριξη του νομικού συμβούλου της ΔΟΕ.
 • Έχουμε το δικαίωμα ομαδικών δικαστικών προσφυγών μέσω του Συλλόγου.
 • Έχουμε το δικαίωμα άδειας απουσίας για συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου (τις συγκεκριμένες ημέρες δεν κλείνουν τα σχολεία αλλά λαμβάνουν άδεια μόνο οι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου).
 • Αποκτούμε το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθε» στα όργανα του Συλλόγου και της ΔΟΕ.
 • Αποκτούμε την κάρτα μέλους της ΔΟΕ ( μειωμένο εισιτήριο στα θέατρα ) , την ατζέντα του Συλλόγου κτλ

Κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ τη σχετική δήλωση

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Kων/νος     Βερέτσος                                                         Σάββας Σεχίδης