Παλλήνη: 10-5-2020

                                   Αριθμ.Πρωτ.: 46

   Προς όλους

τους συναδέλφους μας

Εκπαιδευτικοί και γονείς δίνουμε δυναμικό και μαζικό παρών στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τρίτη 19 Μαΐου στις 13.00

Όλοι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας τη Δευτέρα 18 Μάιου 2020 , στις 19.30 μ.μ.   στο ανοιχτό θεατράκι που υπάρχει στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα)

Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Αλέξανδρος Δελμούζος, καλεί όλα τα μέλη του να λάβουν μέρος την Τρίτη 19 Μαΐου στις 13.00 στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν η ΔΟΕ και η ΟΙΕΛΕ στα προπύλαια .

Το υπουργείο παιδείας και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων αγνόησαν την μεγαλειώδη πορεία της Τετάρτης 13 Μαΐου , στην οποία σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα απαίτησε να μην μπει καμιά κάμερα σε σχολική αίθουσα και να αποσυρθεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο τερατούργημα της Κεραμέως .

Απαιτούμε:

• Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.

• Να μην εφαρμοστεί η απαράδεκτη τροπολογία της Υπουργού των καμερών για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.

• Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.

• Να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

  • Να μπει φραγμός στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη.

Εκπαιδευτικοί και γονείς δυναμικό και μαζικό παρών στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τρίτη 19 Μαΐου στις 13.00 .

Δεν θα υποχωρήσουμε - έξω οι κάμερες από τα σχολεία - να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία .

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ (μονίμων – αναπληρωτών – ωρομισθίων) στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη (τη Δευτέρα 18 Μάιου 2020 , στις 19.30 μ.μ.   στο ανοιχτό θεατράκι που υπάρχει στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα). Ας περιφρουρήσουμε τα κεκτημένα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα μας με ενεργό συμμετοχή και παρουσία.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                     Σάββας   Σεχίδης