Παλλήνη: 14-4--2020  

Αριθμ.Πρωτ.:  38          

Προς : Τα μέλη του Συλλόγου

Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες συναδέλφους του Συλλόγου μας και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, λόγω του κορωνοϊού, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι η δραματική έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ο Σύλλογος Π.Ε. « Αλέξανδρος Δελμούζος» διοργάνωσε, στις 8-4-2020, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, σε συνεργασία με την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με αυξημένα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, με προκαθορισμένα ραντεβού και αυστηρή τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Οι συνάδελφοι μας, έχοντας πλήρη επίγνωση της έλλειψης φιαλών αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα, έδωσαν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό παρών. Η εθελοντική προσφορά τους χάρισε συνολικά 31 φιάλες αίματος.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους του Συλλόγου μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τον συνάνθρωπο αυτές τις δύσκολες στιγμές καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για την άψογη συνεργασία του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος