ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

----

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

----

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

----

         Γλυκά Νερά, 23-3-2020

           Αρ. Πρωτ.: Φ.55/8004

Ταχ. Δ/νση:

Τ.Κ. - Πόλη

Τηλέφωνα:

Φαξ:

e-mail:

Λεωφόρος Λαυρίου 150 & Ανδρίκου 4

15454 - Γλυκά Νερά

210/6618444

210-6618440

perivallontiki@dipe-anatol.att.sch.gr

ΠΡΟΣ:

Δημόσια Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Αλ. Δελμούζος»

ΚΟΙΝ.: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλ. Δελμούζος»

Πληρ.:                 Βέρα Βορύλλα

Κιν.:                     6974074794

       

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για αιμοδοσία εκπαιδευτικών των ΔΗΜΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΕΡΑΚΑ, ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑ και Γλυκών Νερών στις 8-4-2020»

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών των εκπαιδευτικών αλλά και ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ανάγκη για αίμα που υπάρχει αυτήν περίοδο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με το Σύλλογο «Αλ. Δελμούζος» και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διοργανώνει αιμοδοσία την:

  • Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών (Κοραή και Καραϊσκάκη, Γλυκά Νερά, τηλ.: 210/6658444) για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία του πρώην 3ου Γραφείου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες από 9:00-13.30. Για τη διευκόλυνση της αιμοληψίας αλλά κυρίως για λόγους προφύλαξης, θα καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα (ραντεβού) προσέλευσης για κάθε εκπαιδευτικό και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή συγχρωτισμού. Στους εκπαιδευτικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αποσταλεί ειδική βεβαίωση για την μετακίνησή τους. Σημειώνεται ότι οι αιμοδότες δικαιούνται δύο ημέρες άδεια για κάθε αιμοληψία. Οι εκπαιδευτικοί που είχαν συμμετέχει στην αιμοδοσία της 6/2/2020 στη Ραφήνα δεν θα είναι σε θέση να δώσουν αίμα σε αυτήν την αιμοληψία.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ατομικά στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4I5TvtpAQRU5jPM8ZzWsFg27N8yDvfJdAso04wz5cZPcYoA/viewform

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Π.Ε. Β.Βορύλλα που έχει αναλάβει την οργάνωση της αιμοδοσίας.

                                                                                                Η Διευθύντρια

                                                                                                      Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής 

                                                                                                                            Βασιλική Ξυθάλη