ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας οι επικεφαλής παρατάξεων ή οι μεμονωμένοι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 ,έως και τις 20.00 ,στο e-mail του Συλλόγου (https://www.syllogosdelmouzos.gr) Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποψηφιότητας , σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι :

Α) εργάζονται στα δημοτικά και νηπιαγωγεία ευθύνης του συλλόγου μας και οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι - αποσπασμένοι - αναπληρωτές κτλ )

Β) είναι μέλη του Συλλόγου, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομή) στο Σύλλογο. Οι παρατάξεις να φροντίσουν ώστε οι υποψήφιοί τους να είναι μέλη του Συλλόγου ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητο να γίνει από τους εκπροσώπους των παρατάξεων με αποστολή e-mail του ψηφοδελτίου (λογότυπο- υποψήφιοι) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου. Το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει το λογότυπο, το επώνυμο και το όνομα  (με πεζά γράμματα) των υποψηφίων.