ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Ή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 86Η Γ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας οι επικεφαλής παρατάξεων ή οι μεμονωμένοι συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για την 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 , από τις 20.00 έως και τις 21.00, στα γραφεία του Συλλόγου (1Ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης – Εθνικής Αντιστάσεως και Μαυρομιχάλη). Για το λόγο αυτό τα γραφεία του Συλλόγου την ημέρα αυτή θα είναι ανοιχτά τις ώρες αυτές. Θα ακολουθήσει Δ.Σ. για την επικύρωση των ψηφοδελτίων.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποψηφιότητας, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι :

Α) εργάζονται στα δημοτικά και νηπιαγωγεία ευθύνης του συλλόγου μας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι - αποσπασμένοι - αναπληρωτές τακτικού προϋπολογισμού και αναπληρωτές ΕΣΠΑ – ΠΔΕ, μειωμένου ωραρίου κτλ )

Β) είναι μέλη του Συλλόγου, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (συνδρομή) στο Σύλλογο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητο να γίνει από τους εκπροσώπους των παρατάξεων στα γραφεία του Συλλόγου και με ταυτόχρονη αποστολή e-mail του ψηφοδελτίου (λογότυπο- υποψήφιοι) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου. Το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει το λογότυπο, το επώνυμο ,το όνομα και το πατρώνυμο (με πεζά γράμματα) των υποψηφίων.

Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των παρατάξεων να φροντίσουν ώστε οι υποψήφιοι στα φηφοδέλτιά τους να είναι μέλη του Συλλόγου ( ταμειακώς εντάξει) ώστε να γίνει η επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Δ.Σ.