ΟΛΕΣΚΑΙΟΛΟΙΣΤΗΝΤΑΚΤΙΚΗΓΕΝΙΚΗΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΑΣ ΓΙΑΤΗΝΑΝΑΔΕΙΞΗΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝΓΙΑΤΗΝ93ΗΓ.Σ.ΤΗΣΔΟΕ

       

                                                  Γενική Συνέλευση

ΠΕΜΠΤΗ 23/5/24, 19:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ27/5/24από11.30έως18.30

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

                                 σε    τέσσερα   εκλογικά   τμήματα

 

1).1οΕ.Τ.στηνΠαλλήνηΦειδιππίδου25Αστο παλιό Δημαρχείο ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Γλ.Νερών, Παλλήνης, Πικερμίου.

 

2).2οΕ.Τ.στην Παλλήνη Φειδιππίδου 25Α στο παλιό Δημαρχείο ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Γέρακα, Σπάτων, Ανθούσας.

 

3).3ο Ε.Τ. στην ΑρτέμιδαΛ. Βραυρώνος 180 (5η στάση) Πολιτιστικό Κέντρο (μπλε παράθυρα)ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Αρτέμιδας και Ραφήνας.

 

4).4ο Ε.Τ. στη Ν. Μάκρη, Λ. Μαραθώνος 196 Πολιτιστικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης(μέσα στο χώρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μακρής-πρώην αμερικανική βάση) ψηφίζουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία Γραμματικού, Κ.Σουλίου, Μαραθώνα, Τύμβου, Ν.Μάκρης ,Ανατολής, Αγ.Μαρίνας Νέας Μάκρης.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ   ΤΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ   ΤΟΥΣ ,  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ     ΝΑ  ΤΟ  ΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΜΕ  

email   στην   ηλ.   Δ/νση

     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΕΩΣ   23/5

ΑπότοΔΣ