Παλλήνη:29-11-2022                                                                                           προς

Αριθμ.Πρωτ.: 76                                                                        όλους τους συναδέλφους μας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εξειδικεύει τη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, σε στάση εργασίας από 1 έως 4 ώρες στο ωράριο κάθε συναδέλφου για να συμμετέχει στην Συγκέντρωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών της Υγείας (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ) σχετικά με το νομοσχέδιο για τη Β/βάθμια περίθαλψη που κατατέθηκε από την Κυβέρνηση και ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα από τη Βουλή, κηρύσσει τρίωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου στο Δημόσιο, -για το Λεκανοπέδιο- και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει ώρα 13:00 στη Βουλή με αίτημα την απόσυρση του Νομοσχεδίου και τη μη ψήφισή του.

Το ΔΣ του συλλόγου