Παλλήνη:27-8-2022                                                                            προς

                Αριθμ.Πρωτ.:57                                                            όλους τους συναδέλφους μας

Τις τελευταίες μέρες τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου έχουν γίνει αποδέκτες πολλών καταγγελιών και παραπόνων από συνάδελφους για τις υπηρεσιακές μεταβολές που διενεργούνται από τα μέσα Αυγούστου στην διεύθυνση Ανατολικής Αττικής . Ενδεικτικό της κατάστασης αυτής είναι η επανατοποθέτηση του συνόλου των νεοδιόριστων ΠΕ 70 , την Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Η πολιτική ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση, με την απόφαση να διώξει τους αιρετούς του κλάδου από τα υπηρεσιακά συμβούλια. Τα δοτά υπηρεσιακά συμβούλια απαρτίζονται από μέλη άπειρα , χωρίς νομιμοποίηση που έχουν μοναδικό σκοπό την προσωπική τους ανέλιξη.

Το ΔΣ του συλλόγου :

  • Καλεί το σύνολο των συναδέλφων που θεωρούν πως έχουν αδικηθεί από το δοτό ΠΥΣΠΕ , άμεσα να καταθέσουν αιτήσεις θεραπείας για να αποκατασταθούν οι τυχόν αδικίες.
  • Καλεί τους συναδέλφους που επιθυμούν αμοιβαία απόσπαση να καταθέσουν αίτηση στην διεύθυνση.
  • Θα σταθεί δίπλα σε κάθε νεοδιόριστο που τυχόν αδικηθεί από τις νέες τοποθετήσεις του ΠΥΣΠΕ.

Ο σύλλογος διαθέτει τα μέσα συνδικαλιστικά και νομικά για να στηρίξει τον κάθε συνάδελφο.

                Ο Πρόεδρος                                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

             Κων/νος Βερέτσος                                                                                            Αργυρώ   Γείτονα