Παλλήνη:30-1-2022                                                                                             προς

Αριθμ.Πρωτ.: 18                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας (ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕ/ΠΦΥ, ΠΟΣΕΥΠ/ΠΦΥ), σε κοινή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα, στις 18 του Γενάρη, συναποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία, την Τρίτη 1η του Φλεβάρη του 2022, για την ανάδειξη των προβλημάτων του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, εξαιτίας των πολιτικών που ασκεί η Κυβέρνηση.

Για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Στάση Εργασίας σε όλο το Δημόσιο, στο Λεκανοπέδιο, την Τρίτη, 1 του Φλεβάρη του 2022, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

Ταυτόχρονα κηρύσσει, για την Περιφέρεια, διευκολυντική Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου στις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν, στις πόλεις τους από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 13:00, στο Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο Πρόεδρος                                                                                         Η Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                                                          Αργυρώ   Γείτονα