Παλλήνη:27-1-2022                                                                                             προς

                               Αριθμ.Πρωτ.: 16                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου διενεργούμε τηλεκπαίδευση αποκλειστικά από τις σχολικές μας μονάδες, αν είναι εφικτή η απόλυτα ασφαλής πρόσβαση μας σε αυτές .

Συνάδελφοι ,

Το ΔΣ του συλλόγου ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά πως η τηλεκπαίδευση διενεργείται αποκλειστικά στις σχολικές μονάδες, με την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουν. Παρουσιαζόμαστε στις σχολικές μας μονάδες την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου , με την προϋπόθεση πως είναι εφικτή η ασφαλής πρόσβαση μας σε αυτές. Ακολουθούμε ευλαβικά τις οδηγίες της ΕΜΥ και τις προειδοποιήσεις της για παγετό ! Σε καμία περίπτωση δεν θέτουμε σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα ! Αν για οποιοδήποτε λόγο, το πρωί της Παρασκευής, κρίνουμε πως δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουμε το σχολείο , επικοινωνούμε τηλεφωνικά με την διεύθυνση του σχολείου , η οποία ενημερώνει τους μαθητές του τμήματος, πως δεν θα διεξαχθεί η τηλεκπαίδευση. Ο σύλλογος θα καλύψει συνδικαλιστικά τους συναδέλφους που θα δηλώσουν αδυναμία να προσεγγίσουν τις σχολικές μονάδες τους. Καλούμε τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων να δείξουν συναδελφική αλληλεγγύη στους συναδέλφους που δεν έχουν την δυνατότητα να αφήσουν μόνα τους τα παιδιά τους και να προσέλθουν στο σχολείο για τηλεκπαίδευση. Ας αναλογιστούμε πως ελάχιστες σχολικές μονάδες έχουν την υποδομή για ταυτόχρονη, άνω των τεσσάρων χρηστών, σύνδεση δικτύου και με έντονα προβληματικούς όρους σύνδεσης .

Επιπρόσθετα το ΔΣ του συλλόγου :

Καλεί τα μέλη του να αγνοήσουν επιδεικτικά , την προσπάθεια εκφοβισμού του ΓΓ του υπουργείου παιδείας. Η διεύθυνση της κάθε σχολικής μονάδας αναφέρει, ανώνυμα, τον αριθμό των εκπαιδευτικών και την αιτία που δεν κατάφεραν να διεξάγουν τηλεκπαίδευση. Προσοχή, αν ο εκπαιδευτικός παρουσιαστεί στην σχολική μονάδα του, ο λόγος που δεν υλοποιεί την τηλεκπαίδευση, είναι αποκλειστικά η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής !

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

                 Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

             Κων/νος Βερέτσος                                                                       Αργυρώ   Γείτονα