Παλλήνη:10-12-2021                                                                                             προς

                  Αριθμ.Πρωτ.: 186                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Συνάδελφοι ,

Η συμμετοχή μας στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ., αποτελεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα . Δίνουμε την

απάντηση μας σε όλους αυτούς που με τις πολιτικές τους υποβαθμίζουν την δημόσια και δωρεάν παιδεία στην χώρα μας και με όπλο τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ στοχοποιούν τους εκπαιδευτικούς ως τους μοναδικούς υπεύθυνους για τα κενά και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή .

Το απερχόμενο ΔΣ του συλλόγου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα , ώστε η εκλογική διαδικασία να είναι γρήγορη , χωρίς καθυστερήσεις .

  • Ψηφίζουμε σε 4 εκλογικά τμήματα ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επιθέτου μας .
  • Οι μόνιμοι που μισθοδοτούνται από την διεύθυνση Ανατολικής Αττικής ψηφίζουν μόνο με την αστυνομική τους ταυτότητα ( δίπλωμα οδήγησης , βιβλιάριο υγείας) .
  • Οι αποσπασμένοι μόνιμοι ( δεν μισθοδοτούνται από την διεύθυνση Ανατολικης Αττικης) και οι αναπληρωτές πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους στον ταμία του συλλόγου, ο οποίος θα δέχεται συνδρομές από την έναρξη έως και το τέλος της εκλογικής διαδικασίας . Οι συνάδελφοι αποσπασμένοι και αναπληρωτές ψηφίζουν με αστυνομική ταυτότητα και με την απόδειξη πληρωμής .
  • Προσοχή ! Εξαιρούνται οι αποσπασμένοι μόνιμοι και αναπληρωτές που έχουν πληρώσει την συνδρομή τους μέσω τράπεζας έως τις 25 Νοεμβρίου . Ο ταμίας έχει ενημερώσει τους εκλογικούς καταλόγους με τα ονόματα τους και οι συνάδελφοι ψηφίζουν μόνο με την αστυνομική τους ταυτότητα .
  • Δυστυχώς , όσοι πλήρωσαν μέσω τράπεζας την συνδρομή τους από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και την ημέρα των εκλογών , για τεχνικούς λόγους , θα υποχρεωθούν να προσκομίσουν ένα αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής ή μια υπεύθυνη δήλωση . Οι συνάδελφοι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ψηφίζουν με το αντίγραφο της πληρωμής ( εναλλακτικά με υπεύθυνη δήλωση ) και την αστυνομική τους ταυτότητα .
  • Σε όλη την διάρκεια της εκλογική διαδικασίας ακολουθούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Φοράμε μάσκα, τηρούμε τις αποστάσεις και καθαρίζουμε τα χέρια μας με υγρό αντισηπτικό που θα βρίσκεται σε κάθε εκλογικό κέντρο. Δεν χρειάζεται η επίδειξη κανενός εγγράφου ( πιστοποιητικό εμβολιασμού κλπ ).

Συμμετέχουμε στις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του σωματείου μας !

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Το ΔΣ του συλλόγου .

                                                                                                                                                                         

                       Ο Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                        Κων/νος Βερέτσος                                                                                              Σάββας   Σεχίδης