Εκτύπωση

 Αριθμ.Πρωτ.: 87

6-10-2020

Με αφορμή το πρόβλημα στέγασης των νηπίων του 10ου Νηπιαγωγείου Γέρακα

Το ΔΣ του συλλόγου «Αλεξάνδρου Δελμούζος», ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου διδασκόντων του 10ου νηπιαγωγείου Γέρακα. Στον Αγιασμό του σχολείου το Δ.Σ. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του και μαζί με τις εκπαιδευτικούς ενημέρωσαν τους γονείς των νηπίων για τους υπεύθυνους του σοβαρού προβλήματος στέγασης που αντιμετώπιζε το σχολείο τους.

Για το θέμα αυτό το Δ.Σ. του συλλόγου πήρε απόφαση να στηρίξει έμπρακτα τις συναδέλφους νηπιαγωγούς.

Στη συνέχεια συμμετείχε στις 24/9 σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Γέρακα -Παλλήνης - Ανθούσας , μαζί με την ένωση γονέων της περιοχής.

Επιπλέον οργάνωσε   στις 29/9 στα γραφεία του συλλόγου συνάντηση των νηπιαγωγών παρουσία του νομικού συμβούλου του συλλόγου. Ο σύλλογος διδασκόντων του 10ου νηπιαγωγείου Γέρακα , εξέφρασε τους προβληματισμούς του και τις απορίες του. Στη συνέχεια ενημερώθηκε με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο για τις νομικές επιλογές που έχει στην διάθεσή του.

Ο πρόεδρος και ταμίας του συλλόγου μετέφεραν στις συναδέλφους την ομόφωνη στήριξη του ΔΣ και τις διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως ο σύλλογος βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε μέσο, νομικό και συνδικαλιστικό .

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                     Σάββας   Σεχίδης