Εκτύπωση

                       Παλλήνη: 5-6-2020

                       Αριθμ.Πρωτ.: 56

                                                                                                                                                        Προς όλους

                                                                                                                                                τους συναδέλφους μας

Την Τρίτη 9 Ιουνίου απεργούμε και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στα προπύλαια στις 13.00 και την Τετάρτη 10 Ιουνίου, συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στα προπύλαια στις 7 το απόγευμα

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος» καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν δυναμικά και αγωνιστικά στην συγκέντρωση στα προπύλαια την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 13.00 ( ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη βουλή) , που διοργανώνει η ΔΟΕ στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εναντίον του πολυνομοσχεδίου .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προκηρύσσει την ίδια μέρα Τρίτη 9 Ιουνίου τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας ( 1 έως 3 ώρες) , η οποία σε συνδυασμό με την απεργιακή κινητοποίηση της ΔΟΕ ( τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινού κύκλου και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου ) καλύπτει το σύνολο των μελών του .

Όλοι και όλες με την δυναμική μας παρουσία αναγκάζουμε την ηγεσία του υπουργείου παιδείας να ακούσει την εκπαιδευτική κοινότητα !

Αγωνιζόμαστε για μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο που για την πρωτοβάθμια προβλέπει :

Την Τρίτη 9 Ιουνίου απεργούμε και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στα προπύλαια στις 13.00 και την Τετάρτη 10 Ιουνίου , ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην βουλή συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στα προπύλαια στις 7 το απόγευμα .

Κάτω τα χέρια από το δημόσιο σχολείο – Η εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι υπηρεσία

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                     Σάββας   Σεχίδης