Εκτύπωση

                       Παλλήνη: 2-6-2020

                       Αριθμ.Πρωτ.: 55

                                                                                                            Προς όλους

                                                                                                                τους συναδέλφους μας

Απαιτούμε έκτακτη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών σε κτηριακές υποδομές των σχολικών μονάδων

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος » έχει καταγγείλει διαχρονικά τις απαράδεκτες συνθήκες, εξαιτίας της ανεπάρκειας και της κακοδιαχείρισης των δήμων της περιοχής μας , που επικρατούν σε πολλές σχολικές μονάδες στις οποίες υπηρετούν τα μέλη του .

Σχολεία που στεγάζονται σε χώρους ακατάλληλους , που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, υγιεινής και ασφάλειας , να φιλοξενήσουν μαθητές και να πραγματοποιηθούν μαθήματα . Ειδικά στα νηπιαγωγεία της περιοχής μας η κατάσταση είναι δραματική . Χώροι που προορίζονται για εμπορικά καταστήματα έχουν μετατραπεί σε χώρους που φιλοξενούν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο νηπιαγωγείο.

Όλα αυτά τα προβλήματα , γίνονται ακόμα πιο έντονα στις νέες συνθήκες που καλούμαστε να υποδεχτούμε τους μαθητές μας την 1-6 .

Απαιτούμε έκτακτη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών σε κτηριακές υποδομές των σχολικών μονάδων .

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο σύλλογος έχει τα μέσα να δημοσιοποιήσει και να αναδείξει τις απαράδεκτες συνθήκες στις κτηριακές υποδομές των σχολειών της περιοχής μας .

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Βερέτσος                                     Σάββας   Σεχίδης