Εκτύπωση


Παλλήνη: 17-9-2019                                                          Προς όλους

Αριθμ.Πρωτ.:   171                                                   τους συναδέλφους μας

Σε πλήρη λειτουργία η συνεργασία του Συλλόγου με δικηγόρο για τη νομική στήριξη των μελών του – Χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους συναδέλφους

Όπως ήδη σας έχουμε ανακοινώσει  ο Σύλλογός μας συνεργάζεται ήδη με τα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Γ. ΔΑΛΑΚΟΥ - Ε. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 136, ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 114 71 και

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 26-28, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Τ.Κ. 152 35

Τηλ: 210 6447205, Κιν.: 6976730660 (Γ. Δαλάκος), 6944420476 (Ε. Δανιηλίδη), Fax: 210 6447226

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . liadan19@gmail.com

Αντικείμενο της συνεργασίας αυτής  είναι η νομική υποστήριξη του Δ.Σ. του Συλλόγου και των εγγεγραμμένων μελών του αποκλειστικά για υποθέσεις άρρηκτα συνδεδεμένες με την επαγγελματική, υπηρεσιακή και συνδικαλιστική δραστηριότητά τους.

Ο Νομικός Σύμβουλος δε θα ασχολείται με τη δικαστική εκπροσώπηση και τον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων έναντι τρίτων, αλλά θα περιορίζεται αποκλειστικά στην παροχή συμβουλών ή γνωμοδοτήσεων για  θέματα όπως :

Σε κάθε περίπτωση οι συνάδελφοι που χρειάζονται νομική στήριξη θα πρέπει προηγουμένως να έχουν ενημερώσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου ώστε να διαμεσολαβήσει για να οριστεί η συνάντηση με τον Νομικό Σύμβουλο. Ο Πρόεδρος με τη σειρά του θα ενημερώνει τα μέλη του Δ.Σ. Ο Νομικός Σύμβουλος θα παρέχει τις υπηρεσίες του στα γραφεία του όταν απαιτείται ή σε συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και τόπο που θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος