Εκτύπωση

 

Παλλήνη: 18-11-2018                                                                         Αριθμ.Πρωτ.:   130

Οικονομική  ενίσχυση  πυρόπληκτων συναδέλφων του Συλλόγου μας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος», στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συναδέλφους μας με πρωτοβουλία του συγκέντρωσε ένα ποσό για τον σκοπό αυτό από προσφορές Συλλόγων και συναδέλφων. Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα στους πληγέντες όταν θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλούμε τους συναδέλφους που οι οικίες στους καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και δεν είναι πλέον κατοικήσιμες να ενημερώσουν τον Σύλλογο ώστε να ενισχυθούν οικονομικά από το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

Για λόγους διαφάνειας παρακαλούμε το «αίτημα ενίσχυσης» προς το Δ.Σ. να είναι γραπτό στο e-mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (έως την Παρασκευή 23-11-2018). Είναι αυτονόητο ότι θα προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα του καθενός.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους εκπαιδευτικών και τους συναδέλφους μας που βοήθησαν έμπρακτα με την προσφορά τους αυτήν την προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος