Εκτύπωση

Παλλήνη: 21-3-2018                                                                           Προς όλους

                     Αριθμ.Πρωτ.: 32                                                                          τους συναδέλφους μας                      

Παρασκευή 30  Μαρτίου 2018 

3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για την συμμετοχή όλων στην κινητοποίηση  στις 13:00΄ στα  Προπύλαια

  

Στηρίζουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που οργανώνονται από την ΔΟΕ ,η οποία έχει κηρύξει  την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, ημέρα 24ωρης απεργιακής δράσης  εξαγγέλλοντας παράλληλα και   3ωρη στάση εργασίας. Οι εκπαιδευτικοί , μόνιμοι και αναπληρωτές , με τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα στις 2 Μαρτίου και στις 16 Μαρτίου, έδειξαν σε όλη την κοινωνία πως το αίτημα για μόνιμους και μαζικούς διορισμούς δεν αφορά στενά την εκπαίδευση , άλλα όλη την ελληνική κοινωνία .

Όλοι οι εκπαιδευτικοί απομόνωσαν τις φωνές που προέρχονται απο το κομματικό και συνδικαλιστικό κατεστημένο , και ενωμένοι διακήρυξαν πως ο αγώνας τους είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος. Το αίτημα  για μαζικούς και μόνιμους διορισμούς δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση , ειδικά τώρα που οι μάσκες έπεσαν στην Βουλή και γίναμε θεατές της καταψήφισης του διαχρονικού αιτήματος για διετές νηπιαγωγείο απο τα κόμματα της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ , του ΚΚΕ και την Εν. Κέντρώων.

Το ΔΣ του συλλόγου  Δελμούζου, στα πλαίσια του σχεδιασμού της ΔΟΕ,  καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του την Tετάρτη  28 Μαρτίου και προκηρύσσει στάση εργασίας  την Παρασκευή 30 Μαρτίου για να μπορέσουν τα μέλη του να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους αναπληρωτές : Καλούμε όλους τους συναδέλφους, αναπληρωτές και μόνιμους,  να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00΄ η ώρα και να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης .

           Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στην συγκέντρωση  που θα πραγματοποιηθεί  εκείνη την ημέρα  το ΔΣ του συλλόγου "Αλ. Δελμούζος"  προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική   στάση εργασίας ( τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου και τις τρεις  τελευταίες του απογευματινού κύκλου) έτσι ώστε, αν κάποιος συνάδελφος συνδυάσει τη στάση εργασίας του συλλόγου με αυτή της ΔΟΕ (3 τελευταίες του πρωινού και 3 πρώτες του απογευματινού) να την  μετατρέψει σε απεργία για να μπορεί να συμμετέχει   στην συγκέντρωση .

Διεκδικούμε όλοι μαζί

● Να σταματήσει η απαράδεκτη  αντιεκπαιδευτική πολιτική   της κυβέρνησης            

● Αύξηση δαπανών για την παιδεία

Μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση

● Μόνιμο διορισμό όλων των αναπληρωτών τώρα

●2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή σε  όλη την επικράτεια

● Μισθολογικά-ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα

●Εξίσωση εργασιακών δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ   ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΑ

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

                                                        

Ο Πρόεδρος                                                                        Η  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                                                   Χαρά  Γαλανοπούλου