Εκτύπωση

  

 

Ο σύλλογος Αλέξανδρος Δελμούζος είναι η πρώτη φορά που συμμετείχε σε μια κοινή εκδήλωση ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ .,

Η στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ στο θέμα των ηλεκτρονικών εκλογών για την ανάδειξη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, μας αναγκάζει να άρουμε τις επιφυλάξεις μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη με τα σωματεία που σεβάστηκαν τη θέση του κλάδου για αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές .

Μέχρι σήμερα  το  ΔΣ της ΔΟΕ, έστω και με χαρακτηριστική αργοπορία, αφουγκραζόταν τη βάση του κλάδου και διαμόρφωνε μια στάση συμβατή με τη στάση του μαχόμενου εκπαιδευτικού. Τελευταία σοβαρή περίπτωση η μάχη της βάσης των εκπαιδευτικών για την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων και η θέση της ΔΟΕ. Δεν σας κρύβουμε πως μετά τις ηλεκτρονικές εκλογές έχουμε έντονες επιφυλάξεις αν θα υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώνονται ανάλογες  πλειοψηφίες στο ΔΣ της ΔΟΕ, ειδικά για θέματα όπως η ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, οι μέντορες και οι συντονιστές τα οποία θα βρεθούν σύντομα μπροστά μας. Αλλά και για τον χρόνο των αποφάσεων σε σχέση με τους σχεδιασμούς του υπουργείου .

Δίνουμε συνέχεια στον δρόμο που άνοιξε η Απεργία στις 9/11 και κλιμακώνουμε τον αγώνα, προτείνοντας στα Δ.Σ. και στις Γ.Σ. των Συλλόγων και ΕΛΜΕ αλλά και στα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών τα εξής:

                         

                          Παλλήνη:23-11-2022                                                                                           προς

                         Αριθμ.Πρωτ.: 70                                                                        όλους τους συναδέλφους μας

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

               Ο Πρόεδρος                                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

          

            Κων/νος Βερέτσος                                                                                                      Αργυρώ   Γείτονα