Εκτύπωση

Τα πρωτοβάθμια σωματεία αποτελούν τους γνήσιους εκφραστές των εκπαιδευτικών της τάξης.

Οι ηλεκτρονικές εκλογές παρωδία της Κεραμέως αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως η συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου βρίσκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας , αλλά και στο σύνολο των πολιτικών που προσπαθούν να επιβάλουν στην καθημερινότητα μας κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού.

Απέναντι σε κάθε προσπάθεια εφησυχασμού και σιωπηρής αποδοχής των σχεδίων της κυβέρνησης , από όπου και αν προέρχεται, τα πρωτοβάθμια σωματεία οφείλουν να συντονίσουν την δράσης τους και να αποδείξουν πως δεν υπάρχουν τετελεσμένα και πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν με την στάση μας και τον αγώνα μας .

 Καλούμε τα Δ.Σ. όλων των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ να αποφασίσουν την συμμετοχή τους στην  πανελλαδική  σύσκεψη το Σάββατο 19/11 , με το πλαίσιο δράσης και αποφάσεις τους, για να οργανώσουμε την κλιμάκωση και παραπέρα δράση της πάλη μας.

Για τους συναδέλφους της επαρχίας, εκπροσώπους σωματείων, που θα πάρουν απόφαση συμμετοχής στη σύσκεψη και δεν μπορούν να μετακινηθούν στην Αθήνα, υπάρχει πρόβλεψη διαδικτυακής σύνδεσης και παρέμβασης στο παρακάτω Link:


https://us06web.zoom.us/j/84730251947

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Το ΔΣ του συλλόγου