Εκτύπωση

                         

                                     

                          Παλλήνη:5-8-2022                                                                                             προς

                          Αριθμ.Πρωτ.:59                                                                     όλους τους συναδέλφους μας

Συνάντηση ΔΣ συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» με τον διευθυντή εκπαίδευσης την Τετάρτη 7/9. Οι συνάδελφοι να ενημερώσουν τα μέλη του ΔΣ για τυχόν αδικίες στις υπηρεσιακές μεταβολές και στις τοποθετήσεις αναπληρωτών.

Το ΔΣ του συλλόγου την Τετάρτη 7/9 θα συναντηθεί με τον διευθυντή εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής .

Η απουσία αιρετών από τα υπηρεσιακά συμβούλια, έχει στερήσει την θεσμική ενημέρωση των εκπαιδευτικών .

Καλούμε τους συναδέλφους να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ και να ενημερώσουν για τυχόν αδικίες, που έχουν παρατηρηθεί, στις υπηρεσιακές μεταβολές των μόνιμων και στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών. Όλα τα θέματα θα τεθούν στον διευθυντή εκπαίδευσης επίσημα και θεσμικά. Το ΔΣ του συλλόγου δεσμεύεται να ενημερώσει υπεύθυνα τους συναδέλφους για το σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν .

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. "ΑΛ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ"
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βερέτσος Κώστας 6972862504 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Πούλος Άγγελος 6932250073 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γείτονα Αργυρώ 6934193340 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΑΜΙΑΣ Καζακίδης Βασίλειος 6944706705 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Γαλανοπούλου Χαρά 6975865700 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Ευαγγέλου Παναγιώτης 6945375613 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ Κανδηλώρος Χρήστος 6977531018 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                Ο Πρόεδρος                                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

               Κων/νος Βερέτσος                                                                                            Αργυρώ   Γείτονα