Εκτύπωση

               

                               

                                  Παλλήνη:15/10/2021                                                                                   προς

                                       Αριθμ.Πρωτ.: 169                                                               όλους τους συναδέλφους μας

Συνάδελφοι ,

Το ΔΣ του συλλόγου , υλοποιώντας την απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ καλεί τα μέλη του, σε έκτακτη ΓΣ την Τρίτη 19/10 στις 19.00 στο 1ο δημοτικό Παλλήνης. Η μαζική συμμετοχή μας στην έκτακτη ΓΣ και οι αποφάσεις της , θα διαμορφώσουν την στάση του συλλόγου στην ολομέλεια των προέδρων το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε :

  1. Δεν υπάρχει καμία επίπτωση ( πειθαρχική, οικονομική) , μέχρι σήμερα, από την συμμετοχή μας στην απεργία - αποχή.
  2. Η απεργία - αποχή κρίθηκε παράνομη για τυπικούς λόγους, εξαιτίας των διατάξεων του νόμου Χατζηδάκη , και όχι καταχρηστική, όπως επεδίωκε το υπουργείο .
  3. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες η ΔΟΕ να εκδώσει νέα ανακοίνωση με τις κινήσεις μας για την προσεχή εβδομάδα ( Δευτέρα 18/10 έως Παρασκευή 22/10).
  4. Με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα , διαφυλάττουμε την αξιοπρέπεια μας και δεν υποκύπτουμε σε καμία είδους προφορική πίεση . Καλούμε τα μέλη του ΔΣ άμεσα αν προκύψει πρόβλημα .
  5. Ειδική συνεδρίαση του ΣΔ , δεν μπορεί να γίνει σε καμία σχολική μονάδα , μέχρι την Τετάρτη 20 / 10 ( η πρόσκληση πρέπει να γνωστοποιηθεί στους συναδέλφους 2 μέρες νωρίτερα και σήμερα Παρασκευή τα σχολεία είναι κλειστά ) .
  6. Η οποία προσπάθεια για δημιουργία τετελεσμένων με σύγκληση ΣΔ για την Τρίτη 19/10 με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι παράτυπη και αντισυναδελφική πράξη.
  7. Ο σύλλογος έχει καταγγελία για μια συγκεκριμένη σχολική μονάδα , στην οποία η διεύθυνση της, έσπευσε την Πέμπτη να καλέσει ΣΔ για την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Καλούμε την διεύθυνση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας να συνταχθεί με τον κλάδο και να περιμένει την ανακοίνωση της ΔΟΕ.
  8. Tέλος να σας γνωστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά ότι, ο σύλλογος διαθέτει τα νομικά και συνδικαλιστικά μέσα για να θωρακίσει τα μέλη του από τις τυχόν αυθαιρεσίες των ελαχίστων προθύμων .
  9.                                                    Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Ο πρόεδρος                                 Ο γραμματέας

                                                                            Κων/νος . Βερέτσος.                        Σάββας . Σεχίδης