Εκτύπωση

ΠΑΛΛΗΝΗ:5/3/2021

Α.Π. : 125

Προς: προϊσταμένες/νους και νηπιαγωγούς του συλλόγου

Aιμοδοσία εκπαιδευτικών  του Συλλόγου μας.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών των εκπαιδευτικών που διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής σε συνεργασία με τους συλλόγους των εκπαιδευτικών της περιφέρειάς της και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στο 1ο Δ.Σ. Γλυκών Νερών (Κοραή και Καραϊσκάκη, Γλυκά Νερά, τηλ.: 210/6658444). Δηλώσεις συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey_LgPQKpzDm4Aa0mWY_AvzLHgEvj28730_F69ld_qUCvrFQ/viewform

Η αιμοδοσία της Τετάρτης, 3/3/2021, στο 1ο Δ.Σ. Ραφήνας (για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Τύμβου, Γραμματικού, Κάτω Σουλίου, Αγίας Μαρίνας, Πικερμίου, Αρτέμιδας και Ραφήνας) ακυρώθηκε επειδή δεν συγκεντρώθηκε ο ελάχιστος αριθμός αιμοδοτών για τον οποίο θα μπορούσε να στείλει συνεργείο αιμοληψίας το Νοσοκομείο. Οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί από συναδέλφους μεταφέρονται απευθείας για την αιμοδοσία της Τρίτης 13/4/2021 στα Γλυκά Νερά (ή Γέρακα).Εάν δεν τους εξυπηρετεί η νέα ημερομηνία μπορούν να στείλουν στη Δ/νση αίτηση ακύρωσης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες από 9:00-13.30 και το συνεργείο αιμοδοσίας μπορεί να εξυπηρετήσει 60 άτομα. Η προσέλευση των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί με προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, για το οποίο θα ενημερωθούν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν στην αίτηση συμμετοχής. Λόγω των συνθηκών, οι αιτήσεις θα γίνουν απευθείας από τους εκπαιδευτικούς και όχι μέσω των σχολείων τους.

Για την καλύτερη οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ως προς τον αριθμό των αιμοληπτών και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών, δεν θα γίνονται δεκτοί οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εναλλακτικά οι συνάδελφοι μπορούν να δώσουν αίμα απευθείας το Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού οποιαδήποτε μέρα από Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-14.00. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε ότι δίνετε για το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλ.Δελμούζο με κωδικό συλλόγου αιμοδοσίας 14219.

Πριν την αίτηση, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους παρακάτω λόγους απόρριψης αιμοδοτών

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

           Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν.Γραμματέας

Kων/νος     Βερέτσος                                                     Σάββας Σεχίδης