Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

www.ekpaideutikareumata.gr

www.facebook.com/reumata

28-3-2017

Όλοι μετέχουμε δυναμικά στις στάσεις  εργασίας και στα συλλαλητήρια της ΔΟΕ για μαζικούς διορισμούς και απόσυρση της τροπολογίας του Υπουργείου Παιδείας

 

Τα Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών στηρίζουν το αίτημα για άμεση απόσυρση της τροπολογίας του Υπουργείου Παιδείας για τις προσλήψεις αναπληρωτών και το πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης της ΔΟΕ για την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών.

Καλούν όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες , μόνιμους και αναπληρωτές με τη συμμετοχή τους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις κάτω από το πανό της Δ.Ο.Ε.  Η    πολυδιάσπαση των αναπληρωτών που προωθούν υπουργείο, η κυβέρνηση αλλά και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις για μικροπαραταξιακά οφέλη (κάθε παράταξη έχει τον δικό της Σύλλογο αναπληρωτών), οι διαφορετικές συγκεντρώσεις μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους γιατί θεωρούμε πως μόνο ενωμένοι και συντεταγμένα μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα.

Όλοι και όλες συμμετέχουμε μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στην  3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11π.μ.-2μ.μ.) για την Τρίτη 28/3  και  την Τετάρτη 29/3 που ψηφίζεται η επίμαχη διάταξη στη Βουλή.

Η ΔΟΕ πραγματοποιεί συγκεντρώσεις :

Ø  Την Τρίτη 28/3 στη 1μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας

Ø  Την Τετάρτη 29/3 στη 1μ.μ. στη Βουλή.

Ακόμα, καλούμε  όλους τους εκπαιδευτικούς να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν δυναμικά στο 3ήμερο δράσεων που συναποφάσισαν Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. με κορύφωση:

την 3ωρη στάση εργασίας (11π.μ.-2μ.μ.) της Τετάρτης 5 Απριλίου 2017 και

τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα στις 1 μ.μ. στην Αθήνα στα Προπύλαια, στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο Ηράκλειο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης καθώς και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. 

Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη