Σημείωμα-Ευχές Αιρετών

Άγγελου Πούλου «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»-6932250073
Γιάννη Ρούπα «groyp@sch.gr»-6945990525
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Από την 1-1-2019 αρχίζει η περίοδος λειτουργίας των νέων Υπηρεσιακών Συμβουλίων όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 7η Νοεμβρίου. Με τη δική σας εντολή θα σας εκπροσωπούμε στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής. Δηλώνουμε πως σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας θα είμαστε πιστοί στις αρχές μας, σ’ αυτές που πιστεύουμε και διακηρύττουμε χρόνια τώρα. Πρεσβεύουμε τον θεσμό του αιρετού, ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, μακριά από κομματικούς σχηματισμούς και στενές παραταξιακές λογικές. Οι θέσεις μας θα διαμορφώνονται αποκλειστικά από τις θέσεις του Κλάδου και τα αιτήματα ΟΛΩΝ των Συναδέλφων. Σε σάς αποκλειστικά θα δίνουμε λόγο και σε κανέναν άλλο.

Τα ανοιχτά μέτωπα του Κλάδου είναι πολλά με κυρίαρχο, αυτή την περίοδο, την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το  σύστημα προσλήψεων. Μια πρόταση που επιδιώκει να απαξιώσει την προϋπηρεσία των Συναδέλφων Αναπληρωτών που κρατάνε τα σχολεία ανοιχτά για πολλά χρόνια και αναπληρώνουν τους εαυτούς τους. Θα προασπίσουμε μέχρι και την τελευταία ώρα προϋπηρεσίας των Συναδέλφων, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης και η προϋπηρεσία να είναι που θα καθορίζει και τη σειρά πρόσληψης. Αγώνας που θα δοθεί παράλληλα με αυτόν για μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών της εκπαίδευσης, αγώνας για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Σάς καλούμε να συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν η ΔΟΕ και οι Σύλλογοι αμέσως με το τέλος των διακοπών.

Αυτή τη νέα αρχή θα την κάνουμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα πετύχουμε. Η αμφίδρομη, συνεχής και αδιάλειπτη επικοινωνία μεταξύ μας είναι απαραίτητη, για να το πετύχουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε δική σας πρόταση προς αυτήν την κατεύθυνση. Ξεκινώντας θα λειτουργήσουμε ως εξής:

Ø  Τα τηλέφωνα και τα mail μας είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για την επικοινωνία μας.
Ø  Μετά από κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο και όποτε προκύπτουν θέματα θα υπάρχει αναλυτική έγγραφη ενημέρωση με τις θέσεις μας.
Ø  Έχει ανοίξει blog «ΑΙΡΕΤΟΥ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (https://airetosanatt.blogspot.com/), στο οποίο θα υπάρχει όλη η έγκυρη ενημέρωση για το ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής. Διαφάνεια παντού και για όλα.
Ø  Σύντομα θα οργανώσουμε συναντήσεις μαζί σας για άμεση ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία μαζί σας, ώστε να έχουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Να έχουμε ένα χαρούμενο αλλά και αγωνιστικό 2019 με θετικά αποτελέσματα για την Εκπαίδευση και για τους Συναδέλφους.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ