Εκτύπωση

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ των αιρετών εκπροσώπων:

Βιολέττας  Πατέλη  6976372500,  v-pateli@windowslive.com /

Χρήστου Κανδηλώρου 6977531018, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

εκλεγμένων  με το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ

από τους συλλόγους «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», «Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ», «Α. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» και  του συλλόγου Γλυφάδας/ Βάρης/ Βούλας/ Βουλιαγμένης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο 27

Να δηλωθούν από τις σχολικές μονάδες όλα τα κενά όλων των κλάδων εν όψει της Β΄ φάσης πρόσληψης αναπληρωτών

Να ζητηθούν από τη Δ/νση όλα τα κενά βάσει των εισηγήσεων των συλλόγων διδασκόντων

Άμεση πρόσληψη όλων των δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικοτήτων

Ολοκληρώθηκαν μετά από πολλές ταλαιπωρίες και χρονοκαθυστέρηση όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές και τοποθετήσεις αναπληρωτών, αμοιβαίες αποσπάσεις, επανατοποθετήσεις, συμπληρώσεις ωραρίου.

Υπολείπονται να εξεταστούν άμεσα από το υπηρεσιακό συμβούλιο οι ενστάσεις, αιτήσεις βελτίωσης των ΠΕ 06 καθώς και οι συμπληρώσεις ωραρίου τους.

Καλούμε όλες τις σχ. μονάδες μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων όλων των ειδικοτήτων να καταγράψουνε και να στείλουν στη Δ/νση τις ανάγκες, εναπομείναντα κενά τόσο για το πρωινό όσο και για το απογευματινό ωράριο τους προκειμένου να αναπτυχθεί πλήρως το πρόγραμμα και να καλυφτούν όλες οι ανάγκες του σχολείου. Θα βοηθούσε την παρέμβαση μας στο ΠΥΣΠΕ να μας κοινοποιήσουν τα κενά και σε μας.

Σε αυτές να υπολογιστούν: πρωινή ζώνη, μείωση ωραρίου δ/ντη , υποδ/ντη /ντων , μείωση για υπεύθυνο σχ. βιβλιοθήκης ( για τις 25 σχ. μονάδες που μπήκαν στο δίκτυο), όλες οι ώρες ολοημέρου ΠΕ 70 & ειδικοτήτων.

Πάγιο αίτημα και πραγματική ανάγκη για τις σχολικές μονάδες ο συνυπολογισμός ενισχυτικής διδασκαλίας καθώς σε πολλά σχολεία (χωρίς ιδρυμένο τμήμα ΖΕΠ ) φοιτούν αλλοδαποί μαθητές χωρίς καμία γνώση της ελληνικής ( πχ 3ο Παλλήνης, 3ο Δ.Σ Καλυβίων, 3ο Δ.Σ. Κερατέας) αλλά και μαθητές χωρίς διαγνώσεις για ΤΕ. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τους αδύναμους μαθητές και την ανάγκη στήριξης ιδιαίτερα σε παιδιά από χαμηλά λαϊκά στρώματα με ελλιπή βοήθεια που πολλαπλασιάζονται στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε.

Να συνυπολογιστούν στα κενά που θα ζητηθούν και να κατατεθούν άμεσα από τους συλλόγους διδασκόντων προς έγκριση όλες οι αναγκαίες ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας.

Καμία συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικών σε Παράλληλη Στήριξη.

Έχουμε δηλώσει, σε προηγούμενα Συμβούλια, ότι δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ανάθεση δύο ή τριών μαθητών σε ένα εκπαιδευτικό, και πολύ περισσότερο, δεν μπορούμε να δεχτούμε την ανάθεση της συγκεκριμένης και ειδικής βοήθειας, που πρέπει να έχουν αυτοί οι μαθητές μας , σε 2 , 3, 4, ή και πέντε εκπαιδευτικούς για να καλύψουν το ωράριό τους!!!

Επιμένουμε και υπενθυμίζουμε σε όλους ότι όλα τα παραπάνω αντιστοιχούν: