18-1-2020

Αριθμ. Πρωτ. : 11

Προς όλους τους συναδέλφους διά των Δ/ντων-    Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων

Υπενθύμιση για τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές που δεν έχουν εγγραφεί, μέχρι και σήμερα, ως μέλη του Συλλόγου μας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε πως, μέχρι και σήμερα, δεν αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας, με ότι αυτό συνεπάγεται, οι παρακάτω :

Α. Οι μόνιμοι συνάδελφοι (που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής) και δεν έχουν καταθέσει «Υπεύθυνη Δήλωση» για την εγγραφή τους ως μέλη στο Σύλλογο μας και την παρακράτηση της συνδρομή τους

Β. Οι αναπληρωτές συνάδελφοι που δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου

Γ. Οι μόνιμοι αποσπασμένοι που μισθοδοτούνται από άλλες Δ/νσεις Π.Ε. που δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου

Όσοι από τους παραπάνω επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύλλογο θα πρέπει μέχρι και στις 31-1-2020:

Α. Οι μόνιμοι συνάδελφοι (που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής) να στείλουν στο e-mail του Συλλόγου (syllogosdelmouzos@gmail.com) συμπληρωμένη την συνημμένη “ Yπεύθυνη Δήλωση”

B. Οι αναπληρωτές να επικοινωνήσουν με το ταμία του Συλλόγου (Παύλος Νικολιδάκης – 6978327691 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ώστε να καταβάλουν τη συνδικαλιστική τους συνδρομή και να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου

Γ. Οι μόνιμοι αποσπασμένοι που μισθοδοτούνται από άλλες Δ/νσεις Π.Ε. να επικοινωνήσουν με το ταμία του Συλλόγου ( Παύλος Νικολιδάκης – 6978327691 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ώστε να καταβάλουν τη συνδικαλιστική τους συνδρομή και να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου

Συνημμένα : Υπεύθυνη Δήλωση για τους μόνιμους που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Σάββας   Σεχίδης                                       Κων/νος Βερέτσος