Εκτύπωση

ΠΑΛΛΗΝΗ : 6/11/2019                                                                       ΠΡΟΣ

ΑΠ: 182                                                                              ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους - Στηρίζουμε την πανελλαδική κινητοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες της χώρας

Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις είναι κοινό και εκφράζει όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στην εκπαίδευση κάθε χρόνο χιλιάδες συνάδελφοι και συναδέλφισσες αναπληρωτές που καλύπτουν πάγιες και λειτουργικές ανάγκες στα σχολεία που υπηρετούν, βρίσκονται στο φάσμα της ανεργίας και της απόλυσης. Εκπαιδευτικοί που ,ενώ τόσα χρόνια , στηρίζουν το δημόσιο σχολείο, βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας από κάθε ανάλγητη κυβέρνηση ( ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ) που αντί να λύσει το θέμα με χιλιάδες μόνιμους διορισμούς, απολύει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μας αναπληρωτές .

Το δημόσιο σχολείο , στηρίζεται από τους αναπληρωτές και τις αναπληρώτριες που όλα αυτά τα χρόνια το υπηρετούν υπό αντίξοες συνθήκες , μακριά από τα σπίτια τους , κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος .

Εμείς οι εκπαιδευτικοί έχουμε βιώσει στο πετσί μας τις απολύσεις των συμβασιούχων συναδέλφων μας και κατανοούμε πλήρως την αγωνία όλων των συμβασιούχων στον δημόσιο τομέα .

Στηρίζουμε την πανελλαδική κινητοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες της χώρας, που οργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (ΟΣΕΑΔΕ) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, στις 6 Νοέμβρη 2019, στις 12.00, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (Λ. Μεσογείων 119).

Απαιτούμε μαζί τους :

Την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των συνάδελφων συμβασιούχων όλων των «Κοινωφελών» προγραμμάτων και των εργαζομένων στην Πυροπροστασία, στις Δασικές Υπηρεσίες.

Την μετατροπή των συμβάσεων, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Την άρση  όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.

Φτάνει πια η κοροϊδία μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα .

Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Σάββας   Σεχίδης                                       Κων/νος Βερέτσος