Εκτύπωση

21-11-2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Υποχρεωτική η  εφαρμογή της  δίχρονης προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης  για τον Δήμο Μαραθώνα και  τον Δήμο  Σπάτων-Αρτέμιδος, από το  σχολικό έτος 2019-2020.

Τη Δευτέρα 20-11-2018 πραγματοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής οι συνεδριάσεις  των «τριμερών επιτροπών» για να εξετάσουν τη δυνατότητα εφαρμογής  της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής φοίτησης στα νηπιαγωγεία του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Και οι δύο επιτροπές αποφάσισαν ομόφωνα την εφαρμογή της υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής για τον Δήμο Μαραθώνα και  τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, από το  σχολικό έτος 2019-2020.

Στις επιτροπές από τον Σύλλογο «Αλέξανδρος Δελμούζος»  συμμετείχε ο Πρόεδρός του Σάββας Σεχίδης ο όποιος κατέθεσε την πάγια θέση του συλλόγου, δηλαδή :  « Άμεση εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια με  ευθύνη της πολιτείας και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους Δήμους ώστε όλα τα προνήπια την νέα σχολική  χρονιά να φοιτήσουν στα Δημόσια Νηπιαγωγεία».

Την Παρασκευή 23- 11- 2018 θα συνεδριάσουν οι επιτροπές των Δήμων  Παλλήνης και Ραφήνας – Πικερμίου για τον ίδιο λόγο.

Από τον Σύλλογο