Παλλήνη: 17-11-2018                                                             Προς όλους

  Αριθμ.Πρωτ.:   127                                                                τους συναδέλφους μας  

 

Δημιουργία χορωδίας ενηλίκων από τον Σύλλογο «Αλέξανδρος Δελμούζος». Δηλώστε συμμετοχή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος», στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων προτίθεται να δημιουργήσει  τμήμα «Χορωδίας Ενηλίκων». Το τμήμα απευθύνεται σε ενήλικες, μέλη του Συλλόγου μας,  που ενδιαφέρονται για το χορωδιακό τραγούδι αλλά δεν έχουν προηγουμένως καμία χορωδιακή ή μουσική εμπειρία, αλλά και σε συναδέλφους που θέλουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν.

         Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να το δηλώσει στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ  6945753828 μέχρι και τη Δευτέρα 26-11- 2018.    Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε Δημοτικό Σχολείο της Παλλήνης. Με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε  για το ακριβή τόπο και χρόνο.

Υπεύθυνη της Χορωδίας θα είναι η συναδέλφισσα Μαριάννα Φερετζάκη. Τα Δ.Σ. ευχαριστεί τη συναδέλφισσά μας για την εθελοντική της προσφορά.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

 

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος