16-5-2017

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για να συζητήσουμε και  να αποφασίσουμε συλλογικά την οργάνωση του αγώνα μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 7-6-2017 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων για την 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Για το λόγο αυτό, έπειτα από αίτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας χορηγήθηκε, από τη Δ/νση Π.Ε. Εκπαίδευσης, άδεια μίας (1) ημέρας, την Τετάρτη 7-6-2017, στα μέλη του Συλλόγου για την άσκηση των συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων ( συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές).

Η άδεια αυτή χορηγείται για ειδικό σκοπό (συμμετοχή στην Γ.Σ. και στις εκλογές) και μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και για το λόγο αυτό οι εφορευτικές επιτροπές θα χορηγούν βεβαίωση συμμετοχής. Όσοι δε συμμετέχουν ή δεν είναι μέλη του Συλλόγου είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο σχολείο τους.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί μέχρι και σήμερα ως μέλη του Συλλόγου μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με τον Ταμία του Συλλόγου μας ή μπορούν να εγγραφούν ακόμη και την ημέρα της Συνέλευσης (Τετάρτη 7-6-2017) καταβάλλοντας την συνδρομή τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων μας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσής μας ενισχύει τις δυνατότητες του κλάδου να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των δικαιωμάτων μας, των διεκδικήσεων  και των αγώνων μας. Η μαζική συμμετοχή μας δείχνει τη δύναμή μας, την απαίτησή μας να διεκδικήσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα και την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε την συλλογική μας δράση.

Φτάνει πια η κοροϊδία!!!

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε συλλογικά την οργάνωση του αγώνα μας!

Υ.Γ. : Παρακαλούμε τους Δ/ντές- Δ/ντριες-Προϊσταμένες να ενημερώσουν τους συναδέλφους των σχολικών τους μονάδων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΕΧΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ                                                              ΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ