Τελευταίες Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Τελευταίες Ανακοινώσεις Αιρετών ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής

ΠΑΛΛΗΝΗ : 21/11/2019                                                                     ΠΡΟΣ

       ΑΠ: 189                                                           ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Σχετικά με τη χρήση της συνδικαλιστικής άδειας για τη συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές του Συλλόγου μας

Με αφορμή ερωτήματα πολλών συναδέλφων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων αλλά και Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων για την Τετάρτη 27/11/2019 ημέρα Γενικής Συνέλευσης  και εκλογών του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω :

α) Για την ημέρα αυτή, αιτηθήκαμε ως σύλλογος και λάβαμε για τα μέλη του Συλλόγου μας άδεια μιας ημέρας από τη Δ/νση ΠΕ Ανατολικής Αττικής για τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ. και στις εκλογές μας.

β) Η άδεια χορηγείται από τη Δ/νση ΠΕ Ανατολικής Αττικής μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας και δεν αφορά γενικό κλείσιμο των σχολικών μονάδων ( εγγραφές νέων μελών θα γίνονται την ημέρα της Γ.Σ. και των εκλογών είτε με την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης ( μόνιμοι) ή είτε με καταβολή της συνδρομής στον ταμία( αναπληρωτές- αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ).

γ)     Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου μας είναι υποχρεωμένοι τη μέρα εκείνη να βρίσκονται στο σχολείο τους.

δ)   Την ημέρα εκείνη οι εφορευτικές επιτροπές θα χορηγούν βεβαίωση συμμετοχής . Ο Σύλλογος σε κάθε περίπτωση θα «καλύψει» μόνο τα μέλη του.

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

               Σάββας   Σεχίδης                                                                 Κώστας Βερέτσος