Τελευταίες Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Τελευταίες Ανακοινώσεις Αιρετών ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής

 

"Την οργάνωσή μας και την απεργία δεν τα παραδίδουμε στην εργοδοσία», «Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς». Με συνθήματα καταδίκης του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο η κυβέρνηση επιτίθεται στο δικαίωμα στην απεργία και τη λαϊκή κατοικία, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την προετοιμασία της αυριανής απεργίας και του συλλαλητηρίου της Δευτέρας, δεκάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στην είσοδο του υπουργείου.

Προχώρησαν σε μετονομασία του υπουργείου, σε «Υπουργείο Πλειστηριασμών, Φοροληστείας και Χαρατσιών», νέος τίτλος που είναι πιο ταιριαστός με τις πολιτικές και τα μέτρα που παίρνει. 

Τα Σωματεία αναφέρθηκαν στο εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ, μέσα από οποίο οι εργοδότες επικροτούν το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ικανοποιεί «μακροχρόνια αιτήματα της επιχειρηματικής κοινότητας».

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας που έφτασαν στο χώρο της κινητοποίησης, τις οποίες και αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα.

 «Όλοι στον Αγώνα! - Όλοι στην Απεργία 12 Γενάρη και στη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια!"

https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6509831291009951153?authkey=CNi-3vXZgoH53AE